Yleistä

Harrin Kaiutin toimii yleisten hyväksyttyjen kaupankäynnin ja verkkokaupan sääntöjen mukaisesti.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron, jos ei muuta mainita. Y-tunnus on 1409849-1

Hintojen muutokset ovat mahdollisia.

Harrin Kaiutin ICT kierrätysyhteisössä, EU:n säädösten mukaan: http://www.elker.fi/fi/Tuottajayhteisot/Jasenet?key=h

Tilaus

Voit tilata tavaroita suoraan sähköpostilla tai puhelimitse. Verkkokauppaominaisuutta ollaan rakentamassa ja se julkaistaan myöhemmin.

Kun käytät sähköpostia, niin muista ilmoittaa kaikki yhteystiedot ja lisätarvikkeiden tarpeet samalla kertaa, esimerkiksi refleksiputket ja vaimennusaine.

Jos haluat saada tietoa enemmän ennen ostopäätöstä kaiutinrakennussarjaa tai valmista kaiutinta hankittaessa, niin lue ensin sivuilta mallin valintaohjeita, vastaa ”yksilöllinen palvelu” lomakkeen kysymyksiin ja lähetä lomake minulle tutkittavaksi. Voit myös soittaa milloin vain tai lähettää sähköpostia, niin selvitetään asiaa yhdessä. 

Toimitusaika

Huomioi, että toimitusaika riippuu tilattavasta tavarasta. Pientavara, kaiutinelementit ja rakennussarjat pyrin lähettämään muutaman päivän kuluessa, jos tavaraa löytyy hyllystä. Toimitus kuitenkin viikon sisällä tai sovitusti.

Valmiiden kaiuttimien osalta varastossa olevat voidaan toimittaa eteenpäin yleensä viikon kuluessa. Tilaustöiden osalta toimitusaika selvitetään asiakkaalle, se voi olla joissakin tapauksissa kuukausia.

Maksaminen

Maksutapa voi olla sovitusti ennakkomaksu, postiennakko (posti sopivin lähetysmuotona yleensä pientavaroissa ja rakennussarjatoimituksissa), bussiennakko (sopivin rahtimuoto valmiiden kaiuttimien toimituksessa erilliskäsiteltynä) tai muu sovittu tapa, esimerkiksi osamaksu.

Ennakkomaksua varten lähetään sähköpostilla lasku, tavara toimitetaan kun suoritus näkyy tillillä. Huomaa, että viive ennakkomaksulla on yleensä 1-2 pankkipäivää.

Suurempien hankintojen yhteydessä Ilmoitetaan sähköpostiviestillä asiakkaalle lähetyksen seurantatunnus.

Tilattaessa valmiita kaiuttimia tai koteloita tilaustyönä, on maksettava 30% ennakkomaksu tilausvahvistuksen yhteydessä. Loppuosa maksetaan kun työn luovutus. Jos tilaus peruuntuu myöhemmin tilaajan toimesta, ei ennakkomaksua palauteta.

Toimituskulut

Toimituskulut sisältää rahtimaksun painon tai tilavuuden mukaan sekä mahdollisen ennakkomaksun.

Lisäksi paketointikulut ja toimituksesta postiin / matkahuoltoon 3 euroa yli 2kg lähetyksiltä. Pienillä alle 2kg lähetyksillä mm. pikkupaketeilla tai kirjelähetyksillä paketointimaksu jää pois.

Isompien lähetysten kohdalla pakkauskulut katsotaan tapauskohtaisesti. Yleensä kustannus on 5-10 euroa pakkauksesta ja paketoinnista ja toimituksesta postiin tai matkahuoltoon.

Laskutuskuluja ei tule yksityisille asiakkaille, poikkeuksena osamaksusopimus.

Palautus tai vaihto-oikeus

Tavaralla on 14 päivän vaihto tai palautusoikeus, ehtona on kuitenkin että tavara on säilynyt virheettömänä. Ota yhteyttä ennen tavaran palauttamista. Kerro yhteystietosi, laita kuittikopio mukaan.

Poikkeuksena on tilaustyöt joiden palautusoikeus on ymmärrettävästi tapauskohtainen.

Kuljetusreklamaatiot

Jos tavara on vioittunut kuljetuksessa, on asiasta ilmoitettava heti kuljetusyhtiölle ja Harrin Kaiuttimelle. Jos lähetyksestä puuttuu jotain, niin ilmoita heti asiasta.

Takuuasiat ja huolto

Rakennussarjojen osatoimituksilla sekä kaiutinelementeillä on vuoden takuu, laitteilla vähintään vuosi, Kaiuttimilla rakenne ja materiaalitakuu kaksi tai 5 vuotta.

Poislukien väärinkäyttö. Huolto-osoite: Harrin Kaiutin, Sykäräisentie 1518, 69410 Sykäräinen

 

Harrin Kaiutin
040-557 1778

Sykäräisentie 1518
69410 SYKÄRÄINEN

harri.isoniemi@harrinkaiutin.fi
Myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Go to top

www.harrinkaiutin.fi | Copyright Harrin Kaiutin | Sivut toteutti: webser