Follow Me on Pinterest
Latest Pins:

Harrin Kaiutin Verkkokauppa

Tervetuloa Harrin Kaiuttimen verkkokauppaan.

Täältä voit tilata rakennussarjoja sekä kaiutintarvikkeita. Kauppa on vielä keskeneräinen, eikä koko mallistoa ole listattu kauppaan. Mm. valmiit kaiuttimet voit tilata myös sähköpostin välityksellä, puhelimitse tai käyttämällä tilauslomaketta mikä löytyy täältä.

Tutustu tilausohjeisiin ennen tilauksen tekemistä. Ohjeet löytyvät kaupan tietosivut osiosta "Tilauksen tekeminen" linkissä.

Kieli
Suomi English
Tyhjä
Tervetuloa! Kirjaudu tai luo tili.
G18-W rakennussarja
G18-W rakennussarja
Valmistaja: Harrin Kaiutin
Tuotekoodi: G18-W
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 409,00€
Veroton: 329,84€

Vaihtoehdot


* Sarja G18-W:

Sarja G18-W Tarvikkeet:
Toleranssien optimointipaketti:


Määrä:        

Koaksiaalielementillä ja laadukkaalla ScanSpeakin bassoelementillä toteutettu 3-tie rakennussarja.

G18-W sarjan äänessä on vakautta ja ilmavuutta kuten G18 sarjallakin, mutta aistittavissa on vielä kokonaisvaltaisempi ja hallitumpi toisto, joka ulottuu virityksestä riippuen jopa alle 30Hz:n.
 

G18-W sarjan koaksiaalielementin kartion liikepoikkeama jää vähäiseksi ja suuremmillakin äänenpaineilla ylärekisterin toisto pysyy puhtaana. Sovitettavissa hyvin erilaisiin kuuntelutiloihin.

Malliversioita on valittavana useita ja bassotoiston säätömahdollisuudet ovat laajat käytettäessä torvirefleksiputkia (G18-W R52).

Monikanava käytössä saavutetaan erinomainen yhtenäisyys.

Koaksiaalielementeillä on jonkin verran diskantin taajuusalueella tyypillisiä toleransseja, mutta elementit on saatavissa hoitoainekäsiteltynä ja sovitettuna elementtiparina (toleranssi optimointipaketti), jolloin taajuusvasteet elementtiparilla ovat yhteneväiset ja referenssin kaltaiset.

HUOMIO! Sarjan G18-W kaikkien koteloversioiden bassoelementti on vaihtunut ja läpivientireikä sekä laipan halkaisija muuttunut 31.5.2017 lähtien. Uusi mitoitus: Bassoelementin reikä 188 mm. Laipan upotushalkaisija 221,4 mm ja upotussyvyys 5,6 mm. Elementin sävy on musta. Lisätietoja sähköpostitse tai puhelimitse.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:Powered By JooCart
kaakkuri

Harrin Kaiutin
040-557 1778

Sykäräisentie 1518
69410 SYKÄRÄINEN

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Myös iltaisin ja viikonloppuisin.