Follow Me on Pinterest
Latest Pins:

Harrin Kaiutin Verkkokauppa

Tervetuloa Harrin Kaiuttimen verkkokauppaan.

Täältä voit tilata rakennussarjoja sekä kaiutintarvikkeita. Kauppa on vielä keskeneräinen, eikä koko mallistoa ole listattu kauppaan. Mm. valmiit kaiuttimet voit tilata myös sähköpostin välityksellä, puhelimitse tai käyttämällä tilauslomaketta mikä löytyy täältä.

Tutustu tilausohjeisiin ennen tilauksen tekemistä. Ohjeet löytyvät kaupan tietosivut osiosta "Tilauksen tekeminen" linkissä.

Kieli
Suomi English
Tyhjä
Tervetuloa! Kirjaudu tai luo tili.
G18 rakennussarja
G18 rakennussarja
Valmistaja: Harrin Kaiutin
Tuotekoodi: G18
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 229,00€
Veroton: 184,68€

Vaihtoehdot


* Sarja G18:





Sarja G18 Tarvikkeet:





Toleranssien optimointipaketti:


Määrä:        

Koaksiaalielementillä toteutettu rakennussarja musiikin ystävälle, joka arvostaa vakaata ja ilmavaa äänikuvaa sekä toimivuutta monenlaisilla äänitteillä. Hallitun suuntaavuuden vuoksi kuuntelualue on laaja.

Monikanavakäytössä saavutetaan erinomainen yhtenäisyys yksipisteisen äänilähteen vuoksi. Suuntakuvio on hyvin symmetrinen joka suuntaan.

Sarjan G18 pohjana on räätälöity pitkäikäinen Seasin lasikuitukartioinen koaksiaalielementti, joka on lajissaan poikkeuksellisen laadukas. Elementin avoin runko pienentää säröä ja kartion muoto diskantin suuntaimena on optimaalinen. Myöskään muovikartiolle tyypillisiä kuunteluhuoneen lämpötilasta johtuvia muutoksia ei esiinny.

Loivasti laskeva bassovaste ulottuu refleksimallissa alle 40 Hz:n.
Sarjan G18 malleista voi luoda sopivan kokoonpanon tilan ja tarpeen mukaan. Suosituin on suljettu G18 S8 versio, mutta myös refleksiversiot on mahdollisia, näiden versioiden bassotisto on ennemmin kontroloidun vähäeleinen kuin voimakas ja runsas, sopii siis paremmin pienempiin huoneisiin ja akustiikaltaan bassotoistoa korostaviin tiloihin.

Koaksiaalielementeillä on jonkin verran diskantin taajuusalueella tyypillisiä toleransseja, mutta elementit on saatavissa sovitettuna elementtiparina lisähintaan (toleranssi optimointipaketti), jolloin mm. taajuusvasteet elementtiparilla ovat yhteneväiset ja referenssin kaltaiset. Lisäksi elementit hoitoainekäsitellään.

Palvelua ja laaduntarkkailua kaiutinrakentelijoille sanan varsinaisessa merkityksessä !

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:



Powered By JooCart
kaakkuri

Harrin Kaiutin
040-557 1778

Sykäräisentie 1518
69410 SYKÄRÄINEN

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Myös iltaisin ja viikonloppuisin.